Духовність і ментальність нашої літератури - Ковнік, С. (Слово і Час, 2005)
5-6 листопада 2004 р. на факультеті української філології Криворізького державного
педагогічного університету проходила Всеукраїнська науково-теоретична конференція
“Українська література: духовність і ментальність”.