Еволюція рослинного світу в природному і культигенному середовищі - Косенко, І.С.; Опалко, А.І. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2010)
У ході засідань Міжнародної наукової конференції “Еволюція рослинного світу в природному і культигенному середовищі”, присвяченої 200-річчю від Дня народження Чарльза Дарвіна, обговорено актуальні питання еволюційної теорії, ботаніки, фізіології рослин, інтродукції, генетики й селекції, екології, збереження і примноження глобального та локального біорізноманіття, лісових культур і фітомеліорації та інших біологічних наук. В ходе заседаний Международной научной конференции “Эволюция растительного мира в естественной и культигенной среде”, посвященной 200-летию со дня рождения Чарльза Дарвина, обсуждены актуальные вопросы эволюционной теории, ботаники, физиологии растений, интродукции, генетики и селекции, экологии, сохранения и приумножения глобального и локального биоразнообразия, лесных культур и фитомелиорации и других биологических наук. During meetings of the International scientific conference “Evolution of the natural and cultivated plants” to devoted a 200-year from the day of birth of Charles Darwin topical problems of the evolutional theory are discussed, including botany, physiology of plants, introduction of plants, genetics and breeding of plants, ecology, preventing the loss of global and loca biodiversity, arboriculture, forest-growing and other biological sciences.