У Президії Українського товариства генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2010)
Звернення Президії Українського товариства генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова до Верховної ради України.