Міфи східноєвропейського романтизму, або ж фатум Шевченка, Міцкевича, Пушкіна - Демська-Будзуляк, Л. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Нахлік Є. Доля - Los — Судьба:
Шевченко і польські та російські романтики. НАН України. Львів,
відділення Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка. - Л., 2003.- 568 с.