Чи можна побачити спроби зміни до свободи - Підпалий, А. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Roman Honet, Mariusz Czyżowski. Antologia nowej poezji polskiej.
1990-2000 (wydanie rozszerzone). - Zielona sowa; Kraków, 2004. - 426 s.