Організація моніторингу організаційно-виробничої сфери в антикризовому управлінні підприємством - Дубинська, О.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто місце моніторингу організаційно-виробничої сфери в антикризовому управлінні машинобудівним підприємством, сформовано завдання моніторингу з метою попередження
банкрутства й розроблено основні складові системи моніторингу організаційно-виробничої системи й інформаційні зв’язки між ними.
Ключові слова: моніторінг, організаційно-виробнича система, антикризове управління, банкрутство. Рассмотрено место мониторинга организационно-производственной сферы в антикризисном управлении машиностроительным предприятием, сформированы задачи мониторинга с целью предупреждения банкротства и разработаны основные составные системы мониторинга организационно-производственной системы и информационные связи между ними.
Ключевые слова: мониторинг, организационно-производственная система, антикризисное управление, банкротство. The paper shows the place of monitoring of the organizational-production sphere in the anti-crisis management of a machine-building enterprise, tasks of monitoring with purpose of preventing bankruptcy and main components of the system of monitoring of the organizational-production sphere as well as the information relations between them.
Keywords: monitoring, organizational-produc¬tion sphere, anti-crisis management, bankruptcy.