Удосконалення планування маркетингових комунікацій на підприємстві - Семенов, Г.А.; Семенов, А.Г.; Жилінська, Л.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Проведено аналіз поточної діяльності ТОВ „НІКО СІЧ” і розроблено практичні рекомендації щодо поліпшення процесу планування та реалізації маркетингових комунікацій на підприємстві. Сформовано напрями раціоналізації форм планування, обліку та контролю етапів упровадження маркетингових комунікацій.
Ключові слова: маркетингові комунікації, підприємство, планування, реалізація, контроль. Выполнен анализ текущей деятельности ООО «НИКО СИЧ» и разработаны практические рекомендации по улучшению процесса планирования и реализации маркетинговых коммуникаций на предприятии. Сформулированы направления рационализации форм планирования, учета и контроля этапов внедрения маркетинговых коммуникаций.
Ключевые слова: маркетинговые коммуникации, предприятие, планирование, реализация, контроль. The analysis of current activities of “NIKO SICH” was made and practical recommendations to improve the planning and implementation of marke-ting communication at the enterprise were worked out. Directions of rationalization of planning forms, accounting and control of market communications implementation stages are defined.
Keywords: marketing communications, enterpri¬se, planning, realization, control.