Конференція пам’яті Михайла Слабошпицького - Гаврилюк, Н. (Слово і Час, 2022)
До Дня науки в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України 19—20 травня 2022 р. відбулася міжнародна наукова конференція
«На чужинних бруках: поети української діаспори. Пам’яті М. Слабошпицького».