Новаторське дослідження - Чуй, А. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: Вертій О. І. Світоглядно-духовні грані
українського Всесвіту. Життя, наукова, педагогічна
та громадська діяльність Івана Хланти.
Ужгород: ТДВ «Патент», 2021. 352 с. : іл.