«І голос той, і ті слова ідуть меж люди!...»: про двомовну антологію української патріотичної поезії ХVI—ХХІ ст. - Шаф, О. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: La poésie patriotique ukrainienne à travers les âges /
Tetyana Popova-Bonnal (trad.). 2022. 382 р.