На стику літературознавства й теології - Ніколенко, О. (Слово і Час, 2003)
Рецензія на книгу: Семен Абрамович. Біблія як форманта філологічної культури. — К.: Видавничий центр КНТЕУ — Чернівці: Рута, 2002. — 230 с.