Що таке український бестселер? - Панченко, В.; Даниленко, В.; Шкляр, В.; Яровий, О.; Сивокінь, Г. (Слово і Час, 2003)
Подаємо скорочені виступи учасників засідання Творчого об’єднання критиків
при НСПУ (3 квітня 2002р.), присвяченого цій темі, де обговорювались романи
Василя Шкляра. Далі друкуємо відгуки критиків на твори Василя Шкляра та
Євгенії Кононенко.