Що таке міфологічна критика? - Коваль-Фучило, І. (Слово і Час, 2003)
Рецензія на книгу: Поліщук Я. Міфологічний горизонт українського модернізму:
Монографія. Вид. 2-е, доповнене і перероблене. — Івано-Франківськ:
Лілея-НВ, 2002. - 392 с.