Книга роздумів ученого, поета, прозаїка Романа В. Кухаря - Жила, В. (Слово і Час, 2003)
Рецензія на книгу: Роман В. Кухар. Буття в літературі: розвідки, статті, записки. Ред. Ол.Астаф'єв. К., ред. ж. Народознавство”, 2002. — 476 с.