Всеукраїнська наукова конференція “Поетика художнього тексту” - Цимбал, Я. (Слово і Час, 2003)
18-19 грудня 2002 р. в Дніпропетровську відбулася Всеукраїнська наукова конференція
“Поетика художнього тексту”, організована Дніпропетровським національним університетом
та Інститутом літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України.