Современное состояние и перспективы развития топливно-энергетического комплекса Украины - Гуменюк, А.Н.; Пилецкий, В.Г.; Вожик, Л.М.; Антипов, И.В.; Лобков, Н.И.; Чемерис, И.Ф. (Физико-технические проблемы горного производства, 2003)
Проаналізовано тенденції змін паливно-енергетичного балансу України за останні 30 років. Представлено аналіз сучасного стану паливно-енергетичного комплексу і прогноз подальшого розвитку гірничодобувної і енергетичної галузей промисловості. Tendencies of change of fuel and energy balance of Ukraine for last 30 years are analysed. The analysis of a modem status of a fuel and energy complex and the forecast of the further development of mining and power industries is submitted.