Анализ результатов сейсмопрогноза выбросоопасности очистных забоев в условиях шахты им. А.Ф. Засядько - Бокий, Б.В. (Физико-технические проблемы горного производства, 2003)
На основі фактичного матеріалу зроблено висновок про те, що показники викидонебезпечністі, отримані сейсмоакустичним засобом, не відповідають реальної викидонебезпечністі. Використовування цих показників може бути корисним при вивченні процесів обвалення основної покрівлі, що має особисте практичне значення. On the basis of actual material the conclusion is made that the parameters of outbursts hazard received by seismic acoustic method do not correspond real outbursts hazard. The application of these parameters may be useful for investigation of caving processes that has the certain practical importance.