Метод экспертных оценок в задачах принятия управленческих решений - Антипов, И.В.; Харченко, В.В. (Физико-технические проблемы горного производства, 2003)
Проаналізовано можливості використання методу експертних оцінок у задачах прийняття управлінських рішень. Opportunities of method of expert ratings using in problems of acceptance of administrative decisions are analysed.