Результаты шахтных испытаний усовершенствованного способа прогноза выбросоопасности песчаников - Гладкая, Е.В.; Ревва, В.Н.; Рязанцева, Н.А. (Физико-технические проблемы горного производства, 2003)
В умовах шахти ім. О.Г. Стаханова ВО «Красноармійськвугілля» проведені випробування удосконаленого способу прогнозу викидонебезпечності пісковиків за ефективною поверхневою енергією, які підтвердили його більш високу надійність. In conditions of mine named after A.G. Stahanova carries out spends tests of the advanced method of the forecast outburst sandstones on the effective superficial energy, confirmed its higher reliability.