Наші презентації (Слово і Час, 2003)
Олесь Гончар. Твори: У 12 т. - Т. 1, 2; Олесь Гончар. Щоденники:
У 3 т. - Т. 1; Олекса Мишанич. На переломі; Літературознавча
компаративістика: Навчальний посібник; Сергій Михида. Слідами його
експериментів: Змістові домінанти та поетика конфлікту в драматургії
Володимира Винниченка; Василь Верига. За межами Батьківщини;
Ростислав Чопик. Ecce Ноmо: Добра звістка від Івана Франка;
Галя Мазуренко. Вибране; Гуманітарна освіта в Україні; Критика. -
2002. - Ч. 12; “Вітчизні” - 70.