Про унітаризацію нерозкладних зображень примітивних частково впорядкованих множин скінченного типу - Грушевой, Р.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Для кожної примiтивної частково впорядкованої множини скiнченного типу наведено набiр характерiв, яких достатньо для унiтаризацiї всiх нерозкладних зображень даної множини. Some collection of characters sufficient for the unitarization of all indecomposable linear representations of all primitive partially ordered sets of finite type is described.