Новый подход к расчету параметров анкерной крепи - Петренко, Ю.А.; Касьян, Н.Н.; Новиков, А.О.; Сахно, И.Г. (Физико-технические проблемы горного производства, 2004)
Викладені нові представлення про роботу анкерного кріплення як про засіб підвищення стійкості виробок, що дозволяє змінювати структуру вміщуючого масиву, та керувати розвитком процесів його руйнування. New representations about work roof bolting as about means of increase of stability of mining, which allowing to change structure of a containing massive and to operate development of processes of his destruction.