Предотвращение внезапных выбросов угля и газа при щитовой отработке крутых угольных пластов - Волошина, Н.И.; Кольчик, Е.И.; Стариков, Г.П. (Физико-технические проблемы горного производства, 2004)
В умовах шахти ім. Ф.Е. Дзержинського ВО „Дзержинськвугілля ” проведені випробування способу та технології запобігання раптових викидів вугілля та газу при щитовій виїмці крутих вугільних пластів, In conditions of mine im. F.E. Dzerjinskogo tests of a way and technology of prevention of sudden emissions of coal and gas are earned out at panel board dredging abrupt coat layers