Наші презентації (Слово і Час, 2003)
Сергій Ефремов. Вибране; Михайло Драй-Хмара. Літературно-наукова
спадщина; Лексикон загального та порівняльного літературознавства;
Ірина Матяш.“Зірка першої величини”; Віктор Туменюк. Шлях до
“Одержимої”; Райнер Марія Рільке й Україна; Адам Войтюк. Проблеми
творчості Лесі Українки; Всесвіт. - 2003. - № 1-2; Кур’єр Кривбасу. -
2003. - №1; Кур’єр Кривбасу. - 2003. - №2; Критика. - 2003. -
Ч. 1-2; Березіль. - 2003. - № 1-2.