Наші презентації (Слово і Час, 2004)
“ ...Віддати зумієм себе Україні”: Листування Трохима Зіньківського з
Борисом Грінченком; Іван Франко. Зів’яле листя: Лірична драма;
Богдан Аепкий. Про життя і творчість Тараса Шевченка; Вісник
Черкаського університету. Вип. 57; Волинь — Житомирщина: Історико-філологічний збірник з регіональних проблем; Кур’єр Кривбасу. —
2004. - №9; Критика. — 2004. - Число 7-8.