Літературний процес другої половини 50-х років XX ст. на Хмельниччині крізь призму листів Микити Годованця до Миколи Скорського (Вступне слово й коментарі Віктора Прокопчука, Льва Баженова) (Слово і Час, 2012)
Автори подають добірку листів байкаря М. Годованця до голови Хмельницького літературного об'єднання М. Скорського - відомого педагога, журналіста, науковця-літературознавця. The editors offer a collection of letters by a fabulist M. Hodovanets addressed to the head of Khmelnytskyi literary association M. Skorsky, a well-known teacher, journalist and a literary scholar.