Історія літератури в часи пост-історії [Денисова Т. Історія американської літератури XX століття] - Жлуктенко, Н. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Денисова Т. Історія американської літератури XX століття. - К.: ТОВ “Видавничий дім “Києво-Могилянська академія”, 2012. - 487 с.