Наші презентації (Слово і Час, 2012)
Припутень О. І. Євген Павлович Гребінка і Гребінківщина: Літературно-краєзнавчі
нариси; Большакова Т.Л., Любичанковский С.В. Леонид Большаков: Автопортрет
на фоне эпохи; Козлов Р. А. Хронотопіка Франкових драм: теорія, практика,
інтерпретація: Монографія.