Об эффективности звена извлечения квадратного корня в системе электромагнитного вибровозбудителя - Божко, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Показано, що включення в канал керування електромагнiтного вiброзбуджувача ланцюга добування квадратного кореня лiнеаризує всю систему. It is shown that the introduction of a link for the square root taking in a electromagnetic vibroexciter system linearizes this system.