Стефановичу Леоніду Іллічу - 70! (Фізико-технічні проблеми гірничого виробництва, 2022)
Видатному українському вченому доктору фізико-математичних наук Стефановичу Леоніду Іллічу у червні 2022 року виповнилося 70 років!