Особенности механизма деформаций угольного пласта в зоне влияния очистных работ - Антипов, И.В.; Щербинин, Д.В.; Дегтярь, Р.В. (Физико-технические проблемы горного производства, 2005)
Розглянуто механізм деформацій вугільного шару в зоні впливу очисного вибою. Наведено аналітичне рішення визначення розмірів зони зруйнованого вугілля в крайовій частині шару. Mechanism of coal layer deformations in the influence zone of breakage face is considered. Analytical decision of area size determination of blasted coal inlayer regional part is giving.