Володимир Євгенович Панченко (Слово і Час, 2019)
14 жовтня ц. р. після довгої виснажливої
хвороби пішов у вічність відомий
літературознавець, критик та історик
української літератури, член СПУ, Українського
ПЕН-клубу та редколегії журналу “Слово і
Час”, доктор філологічних наук, професор
Володимир Євгенович Панченко.