Універсальна мінімальна швидкість реакцій мономолекулярного гетеролізу - Дворко, Г.Ф.; Пономарьов, М.Є.; Пономарьова, Е.О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Швидкiсть реакцiй мономолекулярного гетеролiзу в циклогексанi не залежить вiд будови субстрату. Для 15 субстратiв середня величина k25 ≈ 10ˉ¹º cˉ¹, τ1/2 = 220 рокiв. The rate of unimolecular heterolysis reactions in cyclohexane does not depend on the structure of substrates. For 15 substrates, the mean reaction rate constant k25 ≈ 10ˉ¹º sˉ¹, τ1/2 = 220 yr.