До ювілею українського барокового вигнанця - Петренко-Цеунова, О. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: Sobol W. Filip Orlik (1672—1742) i jego «Diariusz».
Warszawa: Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, 2021. 532 s.