Вчитування і перечитування: про невичерпність смислів у творчості Лесі Українки - Швець, А. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: Моклиця М. Леся Українка: деконструкція прочитань: Монографія. Київ: Видавничий дім «Кондор», 2022. 432 с.