Автобіографії Юрія Шевельова (1949—1951). Переднє слово, підготовка текстів та коментарі Остапа Коня (Слово і Час, 2023)
У цій публікації дібрано документальні матеріали про життя і наукову діяльність мовознавця й літературознавця Юрія Шевельова
(1908—2002), які стосуються останніх років дослідника в Європі,
напередодні його переїзду до Сполучених Штатів Америки.