Mundus, tempus et populus, або Іван Франко «в контексті світу, часу і людей» - Легкий, М. (Слово і Час, 2023)
Рецензія на книгу: «Твоїми говоритиму устами…»:
Іван Франко в контексті свого часу
/ авт.-упор. М. Гнатюк.
Київ: Парламентське вид-во, 2021. 600 с.