Міжнародний науковий симпозіум «Питання оптимізації обчислень (ПОО-XLVІ)» - Сергієнко, І.В.; Задірака, В.К.; Швідченко, І.В. (Кибернетика и системный анализ, 2020)
На сьогодні є багато задач, які не можна розв’язати на сучасних комп’ютерах. Їхнє штатне математичне забезпечення не гарантує потрібної якості наближеного розв’язку задачі. Йдеться про нелінійні задачі, а також такі, які необхідно розв’язувати в реальному масштабі часу, задачі великої розмірності, кібербезпеки та задачі, які за складністю розв’язання подібні до NP-повних проблем. Розв’язанню цих задач був присвячений Міжнародний науковий симпозіум «Питання оптимізації обчислень (ПОО-XLVІ)», який відбувався з 24 по 27 вересня 2019 року на базі Інституту кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України (м. Київ).