Хаотичні архітектури — новий напрямок розвитку обчислювальної техніки - Палагін, О.В.; Семотюк, М.В.; Устенко, С.В. (Кибернетика и системный анализ, 2020)
Проведено аналіз інформаційних технологій та виявлено їхні складові: технології віртуалізації, кількісні технології, технології даних і технології знань. На основі аналізу визначено, що формування хаотичних архітектур обчислювальних систем є новим напрямком розвитку цих систем. Проведен анализ информационных технологий и выявлены их составляющие: технологии виртуализации, количественные технологии, технологии данных и технологии знаний. На основе анализа определено, что формирование хаотических архитектур вычислительных систем является новым направлением развития этих систем. Information technologies are analyzed and their components are identified as virtualization technologies, quantitative technologies, data technologies, and knowledge technologies. Based on the analysis, it is determined that chaotic architectures of computer systems are a new trend in the development of these systems.