Метод планування процесу оновлення технічних засобів виробництва на підприємствах - Закусило, П.С. (Кибернетика и системный анализ, 2020)
Запропоновано метод планування процесу заміни (оновлення) технічних засобів виробництва на підприємствах, який надає змогу визначити порядок виконання розрахунків, пов'язаних із плануванням заміни (оновлення) засобів виробництва з різним ступенем витрати фізичного ресурсу новими зразками. Предложен метод планирования процесса замены (обновления) технических средств производства на предприятиях, который позволяет определить порядок выполнения расчетов, связанных с планированием замены (обновления) средств производства с различной степенью расхода физического ресурса, новыми образцами. The author proposes a method for planning a replacement (renovation) of technical means of production at enterprises, which allows determining the order of calculations associated with planning of replacement (renewal) of the means of production with different degrees of consumption of physical useful life with new samples.