Володимир Семенович Королюк (19.08.1925–04.04.2020) (Кибернетика и системный анализ, 2020)
4 квітня 2020 року відійшов у засвіти академік Національної академії наук України, професор Володимир Семенович Королюк. Володимир Семенович є одним із засновників київської школи теорії ймовірностей, математичної статистики та кібернетики. Його видатний внесок у становлення цих галузей є неоціненним, а передові роботи широко відомі в усьому світі.