Протокол агрегованого підпису з Лідером групи - Козіна, Г.Л.; Савченко, Д.К. (Кібернетика та системний аналіз, 2021)
Запропоновано протокол агрегованого електронного цифрового підпису з Лідером групи. Протокол реалізовано в групі точок еліптичної кривої над розширеним полем. Наведено приклад формування підпису на реальному документі. Предложен протокол агрегированной электронной цифровой подписи с Лидером группы. Протокол реализован в группе точек эллиптической кривой над расширенным полем. Приведен пример формирования подписи на реальном документе. The protocol of aggregated electronic digital signature with the group Leader is proposed. The protocol is implemented in a group of points of an elliptic curve over an extended field. An example of generating a signature on a real document is presented.