Видатний український учений, академік Національної академії наук України Володимир Юхимович Забігайло (до 75-річчя від уродин) - Павлюк, М.; Наумко, І.; Дудок, І. (Геологія і геохімія горючих копалин, 2009)
28 червня 2009 року виповнюється 75 років від уродин видатного українського вченого, академіка Національної академії наук України, доктора геолого-мінералогічних наук, професора Володимира Юхимовича Забігайла (1934 - 1996 рр.) - багаторічного директора Інституту геології і геохімії горючих копалин НАН України і завідувача відділу геології і геохімії твердих горючих копалин.