Соціальна робота як об’єкт філософування - Чорноморденко, І.В.; Ткач, І.Я. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
Стаття присвячена систематизації поглядів в означенні “соціальної роботи” в Україні, пошуку шляхів трансформації сучасної моделі здійснення соціальної роботи в українському соціумі та аналізу її інфраструктури. Статья посвящается систематизации взглядов относительно определения “социальной работы” в Украине, поисков путей трансформации современной модели осуществления социальной работы в украинском обществе, а также анализу её инфраструктуры. The article is devoted to systematization of approaches concerning determination of “social work” in Ukraine, searches ways of transformation of modern model realization of social work in Ukrainian society and to analysis of its infrastructure.