Філософські методи у дослідженні журналістикознавства - Хилько, М.М. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
У статті аналізується актуальність використання в українських журналістикознавчих дослідженнях філософських методів, зокрема принципів, категорій і законів діалектики. В статье анализируется актуальность использования в украинских журналистикознавческих исследованиях философских методов, в частности принципов, категорий и законов диалектики. Actuality of use of philosophical methods, especially dialectical principles, categories and rules in Ukrainian journalistic researches is analyzed in the article.