Роль морально-етичних засад в реформуванні військової організації України - Чорний, В.С. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
У статті здійснено аналіз ролі морально-етичних засад реформування військової організації України на сучасному етапі. Обґрунтовується важливість зміцнення військової безпеки держави. В статье осуществлен анализ роли морально-этических принципов реформирования военной организации Украины на современном этапе. Обосновывается важность укрепления военной безопасности государства. Author analyse the role of morally-ethical principles of reformation the Ukraine military establishment on a present-day stage. The importance of consolidation of the state military establishment is substantiated.