Інформаційні технології у системі ринкових детермінант розвитку освіти - Бойко, А.І. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
Інформаційні технології розглядаються як детермінанти розвитку освіти в умовах становлення інформаційного суспільства та розгортання ринкових відносин. Информационные технологии рассматриваются как детерминанты развития образования в условиях становления информационного общества и рыночных отношений. Information technologies are considered as determinants of development of education in condition of becoming of an information society and market relation.