Діалогізм як принцип сучасної комунікативної філософії освіти - Панько, Н.М. (Мультиверсум. Філософський альманах, 2009)
У статті аналізується діалогізм як принцип сучасної комунікативної філософії освіти. Обґрунтовується доцільність поєднання секуляризованих етичних концепцій із сучасними проектами етики, зокрема з проектом практичної комунікативної філософії освіти. В статье анализируется диалогизм как принцип современной коммуникативной философии образования. Обосновывается целесообразность объединения секуляризованных этический концепций с современными проектами этики, в частности с проектом практической коммуникативной философии образования. Dialogism as a principle of modern communicative philosophy of education is analysed in the article. It is grounded the effectually of integration of secularized ethics conceptions with modern ethics projects, especially with practical communicative philosophy of education.