До 85-річчя академіка НАН України Олександра Івановича Амоші (Економіка промисловості, 2022)
4 серпня 2022 р. академік НАН України, доктор економічних наук, професор, почесний директор Інституту економіки промисловості НАН України Олександр Іванович Амоша зустрів свій черговий ювілей - йому виповнилося 85 років. За цей час Олександр Іванович пройшов цікавий, наповнений важливими подіями шлях, на якому здобув безумовне визнання не лише наукової спільноти, але і всього суспільства, тому що завжди залишався справжньою людиною.