Влияние некоторых компонентов растительного сока на активность пищеварительных ферментов клещей Tetranychus cinnabarinus Boisd

It is determined that ions of chlorine, NO₃, glutamine and bean leaves extracts activate digestive enzymes of T. cinnabarinus B o i s d u v a l. Glutamine is most effective for the activation. The substances under test not only activate enzymes of T. cinnabarinus but also expand the range of action...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:1977
Hauptverfasser: Акимов, И.А., Барабанова, В.В.
Format: Artikel
Sprache:Russian
Veröffentlicht: Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України 1977
Schriftenreihe:Вестник зоологии
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/191199
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Влияние некоторых компонентов растительного сока на активность пищеварительных ферментов клещей Tetranychus cinnabarinus Boisd / И.А. Акимов, В.В. Барабанова // Вестник зоологии. — 1977. — Т. 11, № 6. — С. 13-18. — Бібліогр.: 19 назв. — рос.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine